Hei!

Kirjoittelempa tänne kuulumisia, kun en näköjään ole pitkään aikaan kirjoitellut. Tämä syksy on ollut hyvin kiireistä aikaa koulun takia. on ollut kirjoitukset, kokeita ja tenttipaketteja, joten en ole kerennyt päivitellä kummemmin kotisivujakaan.

Mochalle ja Mystille kuluuu erittäin hyvää. Ollaan nyt syksyn aikana jonkun verran kuljettu metsässä koirien kanssa ja Mocha rakastaa siellä kirmaamista. Kun päästetään Mocha ulos autosta, niin se lähtee heti juoksemaan mehtää, välillä Mochaa ei näy, mutta kyllä kuulee, kun Mocha on tulossa takaisin, hirveät juoksu askeleet! Monta kertaa olenkin sanonut, kun mocha tulee "tuolta se tulee ja sinne se taas menee" Mocha siis käy vain pikasesti tsekkaamassa ollaanko viel paikalla. Me ollaan myös heitetty koirille linnunsiipeä veteen ja koirat ovat noutaneet reippaasti sen, jopa Mysti (meidän diiva) yritti hakea siipeä vedestä. Nuna on kuitenkin ollut kaikista kiivaimmin siiven perässä, tästä olimmekin hyvin ihmeissämmä, koska Nuna on vain 5kk. Nuppukin reippaana tyttönä haki siipeä, vaikka välillä tuntu, ettei meidän pötkylä halua uida lainkaan.

Mochan kanssa ollaan harjoiteltu näyttely seisomista ja kyllä tyttö osaa hyvin seisoakin. Mochan kun pistää seisomaan, niin tyttö kyllä napottaa kiltisti paikaillaan. Odottelenkin, että milloin alkaa pallohallissa vuorot, niin voitaisiin Mochan kanssa sinne sitten vaellella. Ensi vuoden puolella Mocha pääsee näyttelyihin esiintymään :)

Elokuun lopulla meidän lauman vahimmat pääsivät paremmille metsästys maille, itsellä oli hyvin vaikea päästää irti, mutta kyllä se lopulta onnistui, kun tajusin, että ne on päästettävä kärsimyksistään.

 

Että tälläistä tänne ja tähän loppuun sitten muutama kuva =)

Mocha(vasen) ja Nuppu siiven perässä.

Meidän diiva Mysti myöskin yritti noutaa siipeä, mutta luovutti kesken.

Mocha venyttelee

Ja viimeisenä Mocha ihanan ilmeensä kera!

 

 

- Henriikka-