Hei!

Ajattelin vähän taas kirjoitella tänne blogiimme. Yritin tuossa muutama kuukausi kirjoittaa, mutta netti yhteytemme alkoi pätkiä ja pitkä romaani, jonka sain kirjoitettua pyyhkiytyi pois ja minullahan ei tietenkään ollut tekstistä kopiota, enkä halunnut ruveta uudestaan kirjoittamaan. Kesämme on mennyt lomailun ja näyttelyiden merkeissä. Olemme käyneet useissa näyttelyissä ja Nuppu oli kolmen vuoden tauon jälkeen Joensuussa 29. ja 30. toukokuuta. Lauantaina Nuppu sai viimeisen sertinsä ja oli ROP ja sunnuntaina sai ensimmäisen CACIBinsa ja oli VSP. Liitän tähän sunnuntailta kuvan, jossa on Nuppu(VSP) ja ROP Mandolic Nonstop eli tutummin Aatu. Mochakin on käynyt näyttelyissä ja nyt Mochalla onkin plakkarissa jo kolme SERTiä, eli on hyvin mennyt Mochallakin näyttely rintamalla. Raijalla oli toukokuu-kesäkuu näyttely taukoa, koska karvan lähtö tuli, mutta Oulussa olimme ja Raija olikin sunnuntaina VSP sekä ROP-veteraani.

Joensuu KV: ROP Mandolic Nonstop VSP JV-06 Mandolic Kehäkukka

Oulu KV: ROP Twitters Blush Damask - VSP Rocbee Amiable

   

Caro Teerijärvellä                                      Mocha Pyhäjärvellä                                              Raija Teerijärvellä

Viikot olemme olleet koirien kanssa joko täällä Kontiomäessä tai sitten  Melalahdessa vanhempieni luona. Äitini kävi hakemassa heinäkuun alussa hollannista pienokaisen nimeltään My Boy Unique For Fortune Favoured tutummin Niitti. Niitti on hurmaava fieldi poika, jolla on enemmän virtaa kuin pienessä kylässä. Niitti oli luonani hoidossa, kun äitini ja isäni lähti tätini luokse käymään. Niitti riehuikin Mochan kanssa ihan lahjakkaasti ja samalla Nitti tutustui äitini kasvattiin Caroon. Aluksi Niitin mielestä Carolla oli liikaa virtää hälle, mutta sitten Niitti alkoikin jahtailla Caroa ja juosta Caron perässä. Caro ei ole käynyt toukokuun jälkeen näyttelyissä, mutta meillä oli tarkoitus ilmoittaa Caro Helsingin Voittaja näyttelyyn. Katsotaan sitten, että miten siellä menee. Caro onkin kesän aika lomaillut vanhempieni mökillä ja juossut siellä Mochan ja Nunan kanssa hyvin paljon ympäri maita ja mantuja.

                  

Mocha ja Niitti enne kuin alkoivat riehua hullunlailla                                        Leikin jälkeen on mukava mennä Raija mummun viereen köllimään

Pääsin itse ylioppilaaksi 5.6.2010 ja 6.7.2010 sain tiedon, että minut on hyväksytty opiskelemaan Kajaanin Ammattikorkeakouluun kone- ja tuotantotekniikkaa, eli minusta tulee isona sitten Insinööri. Olen erittäin iloinen tulevasta opiskelu paikasta ja eräs kaverini, joka valmistui kyseiseltä linjalta keväällä sanoi, että jos kestän ensimmäisen vuoden, niin loppu on helpompaa. Aloitankin opiskeluni siellä elokuun lopulla, että vielä on vajaa kuukausi aikaa lomailla.

                

Kuvat Raijasta ja Mochasta Oulun KV:stä saatujen palkintojen kanssa

Koirille kuuluu hyvää, helteestä huolimatta. Mocha on löytänyt uuden lempi harrastuksensa, nimittäin uimisen. Aluksi Mocha ei milään halunnut uida ja nyt tuntuu, ettei Mochaa saa millään vedestä pois. Olemme myös harjoitelleet Mochan kanssa noutamista vedestä ja sekin on ihan hyvin onnistunut, vaikka vain muutaman kerran olemme harjoitelleet. Myös Raija meidän vanha vetskumme innostui noutamisesta ja nouti vedestä lelua melkein koko ajan. Syksymmällä olisi tarkoitus harjoitella Mochan, Caron ja Nunan kanssa jäljestämistä, että miten meidän typyt menee veri jälkeä pitkin. Caron sijoitus perheen isäntä on harjoitellut Carolle jäljen vetoa linnun siivellä ja onhan se Caro jälkeä pitkin mennyt jos ei ole ollut yli innostunut.

   

Näin meillä riehuu Caro ja Mocha ja sitten tietysti pitää välillä juoda!

Tälläiset kuulumiset täältä päin tällä kertaan, kirjoittelen taas myöhemmin ja tarkoitus olisi noita kotisivuja päivitellä.

Mocha kyylää!

-Henriikka-

Mysti toivottaa kaikille hyvää kesää. (Huomaattehan Mystin uuden kesä turkin!)