Hei!

Joulu tuli ja meni samoin kävi uudelle vuodelle. Nyt ei olekkaan enää minulla koulun alkuun kuin kolme päivää. Näin se kolmen viikon loma on mennyt.

Käväisimme tuossa joulukuun alulla Mochan kanssa Helsingissä voittaja näyttelyssä. Mocha oli ilmoitettu molemmille päiville, mutta menestystä tällä matkalla emme saaneet. Lauantaina tuomaroi Hans Rosenberg, tuomari oli hyvin tiukka ja Mocha sai tuomarilta ihan hyvän arvostelun ja oli EH1. Sunnuntaina menikin sitten vähän huonommin, vaikka Mocha esiintyikin sunnuntaina paremmin kun lauantaina, Sunnuntain tuomari oli Ralph Dunne antaen Mochalle H:n. Arvostelussa ei ollut mitään moitittavaa, mutta olisin sitä toivonut, että olisin saanut tietää, mikä vika tuomarin mielestä Mochassa oli. Noh se on mennyttä ja nyt Mochalla onkin alkanut näyttelytauko ja toivottavasti mammalomakin.

Nuppu pyöräytti isänpäivän kunniaksi pennut. viisi kaunista tyttöä. Tästä pentueesta sitten pitkän harkinnan jälkeen otin äidiltäni tytön sijoitukseen. Wilma saapuikin tänne meille 3.1. Neiti on kiusannut täällä vähän muita koiria. Yöt neiti nukkuu kiltisti omassa kopassa lattialla, eikä edes pyri sänkyyn nukkumaan. Mochan kanssa se ei oikein onnistunut, mutta siitä viisastuneeta sanoin äidilleni, että laittaa kopan jo pentu aitaukseen, että tottuu jo siellä nukkumaan kopassa ja niinhän se sitten tottui jo Melalahdessa nukkumaan kopassa. Ensi viikolla alkaakin koetus, kun neiti jää yksin muiden koirien kanssa kotiin, kun minulla alkaa koulu.

Tälläisiä kuulumisia täällä. Kotisivutkin olisi tarkoitus päivittää tässä joku päivän kunhan kerkeän kiireiltä.